Loading
Loading...
Alternate header for print version
Terug

Uitbreiding assortiment


Wij hebben ons assortiment wederom uitgebreid. Met ruim 50 artikelen die betrekking hebben op de hygienevoorziening. Dit om u nog beter te voorzien in het aanbieden van het totaalpakket aan verpakkingen en verbruiksmaterialen.

Als partner voor onze klanten, onderscheiden wij ons namelijk op het gebied van levering, prijs, flexibiliteit, kwaliteit, service en innovatie.

Van toiletpapier tot handdoekpapier en bijpassende dispensers en van tissues tot poetspapier, vanaf heden kunnen wij u ook voorzien van advies op het gebied van hygiene en de toepassing daarvan in uw toiletruimte.

Daarnaast leveren wij vanaf heden ook nonwoven poetsdoeken. Het maakt niet uit in welke branche u werkzaam bent, voor elke branche hebben wij een passende doek. Denk hierbij aan onze X-Wipe welke toepasbaar is in elke branche: X-treem sterk, X-cellent absorberend en X-tra volumineus.

Ook kunnen wij u bijvoorbeeld voorzien van onze M-Wipe doek. Deze heeft naast dat de doek pluisvrij, siliconenvrij, sterk en oplosmiddelbestendig is ook een Food Contact Cerfiticate, hierdoor is hij dus ook toepasbaar in de keuken en in de Food branche.

Al met al betekend dit ook dat wij ons bedrijf speciaal voor u weer een stukje verder hebben verrijkt met kennis. Mocht u informatie of advies willen, geheel vrijblijvend, dan horen wij graag van u.